Η Εταιρία

Από το 1985 η εταιρία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχειριστικής & τεχνικής φροντίδας κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Με τη γνώση, την εμπειρία και την ιδιοσυγκρασία μας καταφέρνουμε να μιλάτε μαζί μας προσωπικά και εμείς να ενεργούμε συνολικά, επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Με ένα τηλέφωνο για κάθε ανάγκη ή επιθυμία για το χώρο σας.

Γιατί αντιλαμβανόμαστε το σπίτι, την πολυκατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ως την προσωπική σας περιουσία, εσάς.

Εμπιστοσύνη, Αξιοπιστία, Διαφάνεια, Αποτελεσματικότητα, Οικονομία και Φροντίδα είναι οι βασικοί κανόνες που ακολουθούν κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, από την πρώτη μέρα εδώ και 27 χρόνια.

 

Η αξία μας...

Κύριος άξονας λειτουργίας της TRUST είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. 
Από την ημέρα ίδρυσης της εταιρίας, προχωρούμε με την ίδια φιλοσοφία αγκαλιάζοντας την τεχνολογία και εφαρμόζοντας νέες τεχνικές και μεθοδολογίες.

Πιστεύουμε στις "προσφορές" και παραλείπουμε τα "δώρα". Άλλωστε, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι ήδη κοστολογημένες και σίγουρα δεν κάνουμε έκπτωση στην ποιότητά τους.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. 
Επιτυχία μας είναι ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας, εσείς.

Υπηρεσίες...

Η TRUST συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεστε σε θέματα φροντίδας και οργάνωσης για τους κοινόχρηστους χώρους.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε διαχείριση, επισκευές, θέρμανση και ασφάλεια είναι ο λόγος που θα μας επιλέξετε για συνεργάτη σας.
Το Νομικό Τμήμα της εταιρίας μπορεί να επιλύει ζητήματα μεταξύ των συνιδιοκτητών, των συνοίκων, του κατασκευαστή και της πολεοδομίας και να επεξηγεί τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς.

Μέθοδος...

Η τεχνογνωσία, η οργάνωση, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ειδικά λογισμικά προγράμματα και οι μόνιμοι συνεργάτες όλων των σύγχρονων ειδικοτήτων που απαιτεί η φροντίδα ενός κτιρίου, μας επιτρέπουν να πρωτοπορούμε από την πρώτη μέρα ίδρυσης της εταιρίας, θέτοντας συνεχώς νέα δεδομένα στον τομέα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Αντικείμενο...

Με 24ωρη εξυπηρέτηση, σύγχρονες λύσεις και ανταγωνιστικά πακέτα ολοκληρωμένων υπηρεσιών φροντίδας, συντήρησης, επισκευών και διαχείρισης των χώρων όπου κατοικείτε ή εργάζεστε, πρωταρχικός στόχος της TRUST είναι να σας απαλλάξει από τυχόν προβλήματα και να αναλάβει τις διαδικασίες και εργασίες που απαιτούνται και απορροφούν μεγάλο μέρος του πολύτιμου ελεύθερου χρόνου σας.