Θέρμανση / Κλιματισμός / Ενέργεια

 

Συντήρηση & Επισκευές Κεντρικής Θέρμανσης

(ΦΕΚ 938 / 31-12-86)

Θέρμανση / Κλιματισμός / ΕνέργειαΗ TRUST αναλαμβάνει την ετήσια συντήρηση των μηχανημάτων κεντρικής θέρμανσης (πετρελαίου ή φυσικού αερίου). Ακολουθεί τους κανόνες του ΥΠΕΧΩΔΕ και εκδίδει το απαραίτητο & υποχρεωτικό από το ΠΕΡΠΑ φύλλο ελέγχου με τις ρυθμίσεις – μετρήσεις του βαθμού απόδοσης, στοχεύοντας πάντα στη μεγαλύτερη θερμαντική απόδοση με την οικονομικότερη κατανάλωση.

Αδειούχοι τεχνίτες καυστήρων βρίσκονται κοντά σας κάθε ώρα της ημέρας και κάθε ημέρα του χρόνου για την αντιμετώπιση κάθε βλάβης στη λειτουργία των μηχανημάτων.

 

Φυσικό Αέριο

Επιλέξτε Οικονομία & Οικολογία με τη χρήση Φυσικού Αερίου στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης. Η TRUST υποστηρίζει αυτήν τη μορφή ενέργειας ως καθαρό και άοσμο καύσιμο, εξασφαλίζοντας πλήρη ενημέρωση και παρουσιάζοντας συνεργάτες με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας για να αναλάβουν όλη τη διαδικασία έγκρισης, εγκατάστασης και σύνδεσης με το δίκτυο.

 

Προμήθεια Πετρελαίου

Οι τιμές χονδρικής, η ποιότητα και η σωστή παράδοση πετρελαίου είναι δεδομένα που εγγυάται η TRUST για κάθε παραγγελία. Με ογκομέτρηση της δεξαμενής και καταγραφή της μέτρησης πριν και μετά την παραλαβή βεβαιώνεται η ακριβής ποσότητα που προμηθεύεστε.

 

Εγκατάσταση Μηχανημάτων Κεντρικής Θέρμανσης

Μηχανολόγος Μηχανικός με έμπειρη ομάδα τεχνικών και σε ανταγωνιστικές τιμές αναλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης, την επίβλεψη και την παράδοση σε λειτουργία της νέας εγκατάστασης μηχανημάτων για την κεντρική θέρμανση, σύμφωνα με τα σχετικά ΦΕΚ του Υπουργείου Βιομηχανίας.

 

Μετατροπή Κλασικής Θέρμανσης σε Αυτονομία 

Αν έχετε την παλαιή κλασική θέρμανση, οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν οικονομική λύση, χωρίς οικοδομικές ή υδραυλικές επεμβάσεις, για τη μετατροπή της σε αυτόνομη (θερμιδομετρητές).