Συντήρηση Κτιρίων

 

Υδραυλικές / Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Συντήρηση Κτιρίων

Τέλος στις αναμονές τεχνικού για πρόβλημα σε μηχανήματα και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Με έμπειρους υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες φροντίζουμε για την κάλυψη κάθε βλάβης, από την πιο απλή έως και την πιο δυσεπίλυτη, από την αλλαγή λαμπτήρων και χρονοδιακοπτών για κοινόχρηστους αλλά και ιδιωτικούς χώρους μέχρι και την επισκευή σωληνώσεων υδροδότησης, αποχέτευσης και κεντρικής θέρμανσης. 

Συντήρηση / Απόφραξη Φρεατίων

Προβλήματα σωληνώσεων φρεατίων, αποχετεύσεων και υδρορροών λύνονται άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά από άρτια συνεργεία με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής και με δυνατότητα χρήσης κάμερας σε όλο το δίκτυο για τη διαπίστωση του ακριβούς σημείου της βλάβης.

Συντήρηση / Αναβάθμιση Ανελκυστήρων

Συνεργάτες έμπειροι στις εγκαταστάσεις/συντηρήσεις/αναβαθμίσεις ανελκυστήρων, αδειούχοι του Υπουργείου Βιομηχανίας και πλήρεις γνώστες των νέων προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σχετικών διαταγμάτων των ΦΕΚ, αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία αφορά τον ανελκυστήρα, από την απλή συντήρησή του έως την αναβάθμιση των μηχανικών τμημάτων ή/και του θαλάμου.

Διαμόρφωση / Συντήρηση Κήπων

Ανανεώστε την εξωτερική εικόνα του σπιτιού σας βελτιώνοντας τον κήπο σας με την ομάδα Γεωπόνων και κηπουρών από την TRUST. Με μελέτη του χώρου σας, προχωρούμε σε πρόταση για την αρχιτεκτονική του κήπου, εγκαθιστούμε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος και κάθε μήνα είμαστε εκεί για να τον διατηρήσουμε πράσινο, ανθοφόρο και εποχιακό.

Γενικές Εργασίες

Καθώς οι ανάγκες ενός κτιρίου - είτε κατοικίας είτε επαγγελματικού χώρου -  δεν περιορίζονται στις ειδικές εγασίες, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε απαίτηση σε γενικής φύσεως εργασίες που αφορούν Συντηρήσεις Κλιματιστικών, Κλειδαριές & Πόρτες Ασφαλείας, Ελαιοχρωματισμούς, Κατασκευές Σιδήρου & Αλουμινίου, Ηλεκτρονικά Συστήματα (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, Κεραίες, συναγερμούς), Γκαραζόπορτες, Γεωτρήσεις (πηγάδια & αντλίες) και γενικότερα όλες τις περιοδικές ή έκτακτες ανάγκες του χώρου σας.