Διαχείριση Κτιρίων

Διαχείριση ΚτιρίωνΗ οργάνωση, η διαφάνεια, η νομιμότητα, η συνέπεια, η άμεση επέμβαση και η αποτελεσματικότητα είναι τα κύρια στοιχεία για την επιτυχή διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων κάθε κτιρίου.

 

Αποφύγετε άγχη και εκνευρισμούς και κερδίστε προσωπικό χρόνο αναθέτοντας στην TRUST την παρακολούθηση (πληρωμή-είσπραξη) των κοινοχρήστων, τη συντήρηση των μηχανικών και δομικών στοιχείων, την αντιμετώπιση των έκτακτων βλαβών, τη συγκέντρωση οικονομοτεχνικών προσφορών, την προμήθεια-παραλαβή πετρελαίου και γενικά κάθε εργασία που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του κτιρίου. Η τήρηση μηνιαίου βιβλίου ταμείου διευκολύνει τον έλεγχο εσόδων-εξόδων, αλλά και την έκδοση βεβαίωσης για την ατομική φορολογική δήλωση.

 

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα άνθρωπος της εταιρίας μας σας επισκέπτεται σε προκαθορισμένη ημέρα και απογευματινή ώρα και το "τηλέφωνο ασφαλείας" εξυπηρετεί επείγουσες κλήσεις σας ακόμη και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ή του Πάσχα.

 

 

 

Νομική Προστασία

Αποσαφηνίστε και την παραμικρή λεπτομέρεια της Αστικής νομοθεσίας με τη βοήθεια της TRUST, ερμηνεύστε τον κανονισμό που διέπει τις οριζόντιες & κάθετες συνιδιοκτησίες και επιλύστε βασικά και καθημερινά προβλήματα που δυσκολεύουν τις σχέσεις σας με τους συνοίκους σας.

  • Προβλήματα συνιδιοκτησίας
  • Δικαιώματα και υποχρεώσεις ιδιοκτητών - ενοικιαστών
  • Δικαιώματα και υποχρεώσεις διαχειριστών
  • Πολεοδομικές και αστυνομικές διατάξεις
  • Νομική προστασία συμβάσεων / αποζημιώσεων (Ποινική Νομική Προστασία)
  • Νομικές διαδικασίες είσπραξης κοινοχρήστων